Met de wagen

Ieper is heel makkelijk bereikbaar, vermits het de laatste afslag No. 5 is van de autoweg E17 Gent-Kortrijk, die vervolgens overloopt in de autoweg A19 die Kortrijk met Ieper verbindt.

Sla linksaf aan de verkeerslichten van de afrit “Ieper Noord”, die zich helemaal op het einde van de A19 autoweg bevindt. Volg de ringweg gedurende een paar kilometer, tot aan de tweede verkeerslichten. Sla vervolgens opnieuw linksaf (Veurnseweg) en rijd ongeveer 800 meter verder op deze weg, tot een eerste rond punt. Ga rechtdoor (Maarschalk Haiglaan), en volg de weg gedurende ongeveer 500 meter. Sla vervolgens linksaf aan het nieuwe rond punt (Elverdingestraat). Na 300 meter kunt u rechts inslaan in de Beluikstraat; vanaf het rond punt is dit de tweede straat aan de rechterkant.

Er is gratis parking in de buurt. Daarnaast krijgt u bij het in-checken een blauwe parkeerkaart, die tijdens het verblijf kan gebruikt worden voor parkeren in zogenaamde “blauwe zones”. Dit zijn speciaal daartoe voorziene parkeerruimtes in de meest centrale locaties van de binnenstad. Met de blauwe kaart kan men in die zones tot maximaal 3 uur gratis parkeren.

Met de trein of met de bus

Two White Pigeons is perfect gelegen voor bezoekers die via het openbaar vervoer naar Ieper komen. Het centrale trein- en busstation van Ieper bevindt zich op 300 meter.